Kempeleen
Rauhanyhdistys

 Etusivu
 Toimintakalenteri 
 Ajankohtaista
 Taustatietoa
 Toimintamuodot 
 Yhteystiedot
 Linkit
 Ylläpito
  

TOIMINTAMUODOT

SEURAT: Seurat ovat pääsääntöisesti omalla toimitalolla sunnuntaisin klo 16. Ohjelma koostuu kahdesta seurapuheesta sekä virsistä ja Siionin lauluista. Väliajalla voi nauttia seurakahvion palveluista. Seurat ovat kaikille avoimet. Seuroja järjestetään yhdessä Murron Rauhanyhdistyksen kanssa muutaman kerran vuodessa Kempeleen kirkoissa ja Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa.

PÄIVÄKERHOT: Päiväkerhot ovat maanantaisin ja tiistaisin klo 17.30 toimitalolla. Päiväkerhossa voivat käydä neljä vuotta täyttäneet lapset kerran viikossa kouluikään asti. Puolitoistatuntisen kerhon aikana pidetään uskontotuokio sekä askarrellaan ja leikitään yhdessä. Retkiä tehdään lauantaisin.

PYHÄKOULUT: Pyhäkoulut ovat kodeissa sunnuntaisin klo 12. Rauhanyhdistyksen toiminta-alue on jaettu neljään pyhäkoulupiiriin. Pyhäkouluissa lauletaan yhdessä ja keskustellaan lasten kanssa uskonelämän perusasioista.

RAAMATTULUOKAT: Raamattuluokat ovat kodeissa perjantaisin klo 18 kahdessa ryhmässä. Raamattuluokan tarkoituksena on syventää nuorten raamatuntuntemusta ja rohkaista heitä keskustelemaan omakohtaisen uskon perusteista.

LAITOSHARTAUDET: Rauhanyhdistys järjestää laitoshartauksia vuorotellen paikkakunnan vanhusten palvelutaloissa ja terveyskeskuksen vuodeosastolla.

TIISTAIKERHO: Kerho kokoontuu pääsääntöisesti toimitalolla joka toinen tiistai klo 12. Kerhossa tavataan ystäviä, keskustellaan ja pidetään hartaushetkiä. Kerholaiset retkeilevät mielellään.

NUORTEN ILLAT, SISAR-ILLAT, VELI-ILLAT: Myös nämä pääasiassa toimitalolla kokoontuvat toimintamuodot tarjoavat mahdollisuuden tutustumiseen ja keskusteluun uskonelämän kysymyksistä. Näissä tapaamisissa virkistäydytään, myös yhteisten retkien merkeissä.

KAIKKI TILAISUUTEMME OVAT KAIKILLE AVOIMIA, TERVETULOA!

Katso toimintakalenteri